Uw partner in landbouwmechanisatie

Nieuwe of gebruikte machines en tractoren kopen of huren
Onderdelenverkoop
Passende financiering
Onderhoud, reparatie en keuring

Unieke New Holland T5.120 Centenario afgeleverd!

Gepubliceerd op 9 oktober 2019
Unieke New Holland T5.120 Centenario afgeleverd!

De unieke en speciale New Holland T5.120 Centenario Edition, nummer 2 van 100, is begin dit jaar afgeleverd aan de Vries - Kuiken in Opende.


Deze prachtige uitvoering in de welbekende Fiat Terracotta kleurstelling is een plaatje! Compleet uitgerust met alle denkbare luxe opties zoals een geveerde vooras en een geveerde cabine, LED lampen voor extreem veel zicht en maar liefst 3 hydrauliekventielen met diverter voor een 4de functie!

New Holland heeft een strikt beperkt aantal van honderd stuks van zes verschillende ranges gemaakt om New Holland/Fiat klanten de kans te geven om een ​​authentiek stuk geschiedenis te bezitten. Deze modellen, genummerd en uitgerust met hoge specificaties, hebben dezelfde rode terracotta-verf van het Centenario-concept, terwijl de cabineversies een ander historisch tintje hebben, namelijk het witte dak. De dynamische witte lijn die langs de motorkap loopt, gecombineerd met de specifieke afbeeldingen en logo’s , zijn geïnspireerd op zowel de Serie 90- als het Centenario-concept. De speciale set-up wordt compleet gemaakt door het 100 jaar oude logo en de traditionele bruine stoffen zitting in de cabine.

 

aflevering fiat3


De familie de Vries heeft een lange geschiedenis met Fiat trekkers. Het begon allemaal begin jaren 60 met de aanschaf van een Fiat 415. Daarna hebben er verschillende modellen op het familiebedrijf dienst gedaan, waarvan de 680H een speciaal plekje heeft omdat hij door vader nieuw aangeschaft is en nog steeds zijn werk doet voor de voerbak.

Ondertussen vele jaren en meerdere Fiat trekkers verder is de liefde voor Fiat nog steeds aanwezig. "Simpel in gebruik en toch modern voor die tijd met geluidsarme cabine's", zoals de Vries het zelf omschrijft. Met de aanschaf van de nieuwe T5.120 Centenario, nummer 2 van de band, is er weer een nieuw hoofdstuk aan het Fiat boek toegevoegd.
 

aflevering fiat2
aflevering fiat4


Op de foto's is het mooie rijtje trekkers te bewonderen welke in de familie nog aanwezig zijn. De oudste exemplaren zijn door broer Jan Wiebe vakkundig gerestaureerd en staan er prachtig bij!

Nieuwsarchief