Uw partner in landbouwmechanisatie

Nieuwe of gebruikte machines en tractoren kopen of huren
Onderdelenverkoop
Passende financiering
Onderhoud, reparatie en keuring

Rooien, Inschuren en Sorteren met Dewulf

Gepubliceerd op 9 september 2019
Rooien, Inschuren en Sorteren met Dewulf

Dewulf is een topspeler op wereldschaal en full-liner in betrouwbare machines voor de teelt van aardappelen en wortelgewassen. Met 3 vestigingen – in België, Nederland en Roemenië – is de onderneming een referentie in het ontwikkelen en vervaardigen van landbouwmachines voor de volledige teeltketen: van grondbewerking, over het poten, oogsten, inschuren en sorteren, naar het transporteren van aardappelen en groenten.

Rooien

Dewulf bouwt zeefbandrooiers en klembandrooiers die uitmunten in robuustheid, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Zelfrijdend, getrokken of gedragen, van een tot vier rijen, en met bunker of elevator, er is een rooioplossing voor iedere nood.

 

torro

Inschuren

Na het rooien wilt u uw aardappelen zo productvriendelijk en efficiënt mogelijk inschuren. Vanuit uw situatie kijken we graag welke inschuurmachines u het beste kunnen dienen bij uw werkzaamheden. Door gebruik te maken van de eenvoudig te bedienen Miedema-inschuurmachines bereikt u hierbij het beste resultaat. Productsensoren regelen de capaciteit van uw inschuurlijn volautomatisch, waardoor de stroom van het product continu wordt geoptimaliseerd. Geringe valhoogten en een voortdurende aardappelflow zorgen ervoor dat u steeds de kwaliteit behoudt die u wenst! De inschuurmachines van het merk Miedema hebben verder bewezen lage onderhoudskosten en – energieverbruik, zo haalt u het beste rendement uit uw aardappel.

hallenvuller

Sorteren

De sorteermachines blinken uit in het nauwkeurig sorteren van uw product en voorkomen productbeschadiging. Dit betekent een kwalitatief hoogwaardig eindproduct en een hogere netto opbrengst. Het gamma omvat talloze rollen- en websorteerders die nauwkeurig op maat sorteren. De sorteermachines zijn zeer flexibel in te zetten en kunnen eenvoudig in iedere inschuurlijn opgenomen worden.

web grader


Voor informatie over de mogelijkheden op uw bedrijf kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met onze verkoop specialisten.

Nieuwsarchief