Uw partner in landbouwmechanisatie

Nieuwe of gebruikte machines en tractoren kopen of huren
Onderdelenverkoop
Passende financiering
Onderhoud, reparatie en keuring

Renze Broekens hjoed 25 jier ús kollega

Gepubliceerd op 18 mei 2017
Renze Broekens hjoed 25 jier ús kollega

Vandaag, 25 jaar geleden, begon Renze zijn loopbaan binnen Broekens. Al die tijd heeft hij zich met veel plezier en gedrevenheid ingezet voor het bedrijf.

Tot voor kort kregen alle jubilarissen een handgeschilderd Makkumer aardewerk bord. Helaas voor Renze worden deze niet meer geproduceerd en zal hij dus zelf aan het schilderen moeten gaan. Uit naam van alle collega's is hem alvast een knutselpakket bestaande uit een bord, verf en kwast aangeboden. Vanmorgen is hij bij binnenkomst ontvangen door het personeel in Stiens en om het feestje compleet te maken hangen op alle vestigingen prachtig gemaakte spandoeken en staat er gebak klaar.

Wij als personeel hebben veel waardering voor Renze en de manier waarop hij leiding geeft aan het bedrijf en willen hem dan ook van harte feliciteren met deze dag!

Renze25jier9
Renze25jier8
Renze25jier1
Renze25jier2
Renze25jier4
Renze25jier11
Renze25jier6
Renze25jier10

Demo Scrapr beschikbaar

Demo Scrapr beschikbaar

Ook dit aardappelseizoen hebben wij een DEMO Scrapr kopakker vlakker beschikbaar! Wilt u snel en effectief de kopakker vlakken en een afwatering trekken voor de aardappelruggen, dat kan met de Scrapr!...

Lees meer

PLM Demotour

PLM Demotour

Vandaag zijn we met de New Holland Precision Land Management Demo Tour op pad geweest langs diverse klanten.

Lees meer

Nieuwsarchief