Uw partner in landbouwmechanisatie

Nieuwe of gebruikte machines en tractoren kopen of huren
Onderdelenverkoop
Passende financiering
Onderhoud, reparatie en keuring

Service

De ervaren monteurs van mechanisatiebedrijf Broekens maken nieuwe, gehuurde of gebruikte landbouwmachines gereed voor levering. Dat doen ze zowel in Stiens, Gorredijk, Surhuisterveen als in Elahuizen in een ruim opgezette, uitstekend uitgeruste werkplaats. Maar ook na de koop houden ze uw landbouwmachine in een optimale conditie. U bent daarmee verzekerd van continuïteit in het drukke seizoen.

Certificering

Keurmerken zijn er niet voor niets. Ze garanderen u dat u zaken doet met een bedrijf dat investeert in bijvoorbeeld kennis, veiligheid en kwaliteit. Mechanisatiebedrijf Broekens is VCA-gecertificeerd. Dat wil zeggen dat we risicovolle werkzaamheden uitvoeren volgens strenge eisen. Periodiek controleert certificeringsinstantie KEMA of we daaraan op onze vestigingen in Stiens, Gorredijk, Surhuisterveen en Elahuizen voldoen. En dat doen we.

Broekens beschikt eveneens over het VA-keurmerk van de mechanisatiesector. (Voorheen COM-keur & VEBIT) Een keurmerk dat ons landbouwmechanisatiebedrijf kwalificeert om al uw landbouwmachines adequaat te keuren en eventueel te voorzien van een reparatieadvies. Kiest ook u voor veiligheid en optimale prestaties? Maakt u dan telefonisch een afspraak voor een keuring. De monteurs van Broekens voeren deze deskundig uit.

VA-keur logo
vca-logo

Servicedienst

Ondervindt u problemen met uw landbouwmachine? Het is geen reden voor ongerustheid. Of het nu gaat om een nieuwe, gehuurde, tweedehands landbouwmachine of grondverzetmachine: ook na kantoortijd zijn de monteurs van mechanisatiebedrijf Broekens telefonisch bereikbaar om u bij storingen of onderdelen voorziening te helpen.
In overleg met u zoeken ze dadelijk naar een oplossing. Onze gespecialiseerde monteurs staan voor u paraat om het probleem te verhelpen. En ondertussen is het waar nodig mogelijk gebruik te maken van een vervangende landbouwmachine, zodat uw werkzaamheden op schema blijven.