Uw partner in landbouwmechanisatie

Nieuwe of gebruikte machines en tractoren kopen of huren
Onderdelenverkoop
Passende financiering
Onderhoud, reparatie en keuring

Elahuizen

elahuizen

Ons mechanisatiebedrijf in Elahuizen

In 2017 opende mechanisatiebedrijf Broekens een vierde vestiging. Elahuizen is de aangewezen plaats om nog meer klanten in Friesland met onze landbouwmachines en service van dienst te zijn. Net als in Stiens, Gorredijk en Surhuisterveen bieden we veehouders, akkerbouwers, loonbedrijven, aannemers en openbare instellingen er een ruim aanbod van nieuwe, te huren en gebruikte landbouwmachines, grondverzetmachines en tractoren.

Medewerkers

Onze vestiging in Elahuizen, waar Abe Jan Stegenga de dagelijkse leiding in handen heeft, telt een achttal ervaren medewerkers. In een prima uitgeruste werkplaats met een uitgebreid magazijn werken onze goed opgeleide monteurs. Het zijn deze goed opgeleide, betrokken en ervaren mensen aan wie mechanisatiebedrijf Broekens in Friesland zijn goede reputatie heeft te danken.

Al onze medewerkers zijn specialisten in hun vakgebied. Zo kunnen ze u optimaal van dienst zijn

Verkoop landbouwmachines

In onze showroom vindt u landbouwmachines, grondverzetmachines en tractoren van nationale en internationale fabrikanten. Waarmee uw werkzaamheden naar wens blijven verlopen. Ook in drukke perioden.

Deskundig advies en professionele begeleiding bij de aanschaf van een geschikte landbouwmachine voor uw bedrijf zijn belangrijk. Dankzij hun specifieke kennis en jarenlange ervaring zijn onze vertegenwoordigers goed thuis in mechanisatie. Van a tot z denken ze met u mee, met een luisterend oor voor al uw wensen.

Onze vertegenwoordigers zijn uw partners in mechanisatie

  • Rients Wiersma 06 15 59 75 28
  • Abe Jan Stegenga 06 20 00 41 04