Uw partner in landbouwmechanisatie

Nieuwe of gebruikte machines en tractoren kopen of huren
Onderdelenverkoop
Passende financiering
Onderhoud, reparatie en keuring

Surhuisterveen

IMG_0808

Ons mechanisatiebedrijf in Surhuisterveen

In 2015 opende mechanisatiebedrijf Broekens een derde vestiging. Surhuisterveen is de aangewezen plaats om nog meer klanten in Friesland met onze landbouwmachines en service van dienst te zijn. Net als in Stiens, Gorredijk en Elahuizen bieden we veehouders, akkerbouwers, loonbedrijven, aannemers en openbare instellingen er een ruim aanbod van nieuwe, te huren en gebruikte landbouwmachines, grondverzetmachines en tractoren.

Medewerkers

Onze vestiging in Surhuisterveen, waar Jorn van der Zee de dagelijkse leiding in handen heeft, telt een vijftal ervaren medewerkers. In een prima uitgeruste werkplaats met een uitgebreid magazijn werken onze goed opgeleide monteurs. Het zijn deze goed opgeleide, betrokken en ervaren mensen aan wie mechanisatiebedrijf Broekens in Friesland zijn goede reputatie heeft te danken.

Al onze medewerkers zijn specialisten in hun vakgebied. Zo kunnen ze u optimaal van dienst zijn

Verkoop landbouwmachines

In onze showroom vindt u landbouwmachines, grondverzetmachines en tractoren van nationale en internationale fabrikanten. Waarmee uw werkzaamheden naar wens blijven verlopen. Ook in drukke perioden.

Deskundig advies en professionele begeleiding bij de aanschaf van een geschikte landbouwmachine voor uw bedrijf zijn belangrijk. Dankzij hun specifieke kennis en jarenlange ervaring zijn onze vertegenwoordigers goed thuis in mechanisatie. Van a tot z denken ze met u mee, met een luisterend oor voor al uw wensen.

Onze vertegenwoordiger is uw partner in mechanisatie

  • Chris de Haan 06 15 386 102