Uw partner in landbouwmechanisatie

Nieuwe of gebruikte machines en tractoren kopen of huren
Onderdelenverkoop
Passende financiering
Onderhoud, reparatie en keuring

Stiens

_IMG3123

Ons mechanisatiebedrijf in Stiens

Mechanisatiebedrijf Broekens is sinds 1967 een vertrouwd adres in Stiens. Op deze centrale locatie in Noord-Friesland, op de scheidingslijn van akkerbouw en veehouderij, rekenen we vooral veel regionale bedrijven tot onze vaste klanten. Nieuwe, te huren en gebruikte landbouwmachines, grondverzetmachines en tractoren: veehouders, akkerbouwers, loonbedrijven, aannemers en openbare instellingen bieden we er een ruim aanbod.

 

Medewerkers

Onze vestiging in Stiens, waar Renze Gerrit Broekens de dagelijkse leiding in handen heeft, telt bijna dertig ervaren medewerkers. Onze monteurs zijn goed opgeleid. Ze werken in een prima uitgeruste werkplaats met een uitgebreid magazijn. Het zijn deze goed opgeleide, betrokken en ervaren mensen aan wie mechanisatiebedrijf Broekens in Friesland zijn goede reputatie heeft te danken.

Al onze medewerkers zijn specialisten in hun vakgebied. Zo kunnen ze u optimaal van dienst zijn.

Verkoop landbouwmachines

In onze showroom vindt u landbouwmachines, grondverzetmachines en tractoren van nationale en internationale fabrikanten. Waarmee uw werkzaamheden naar wens blijven verlopen. Ook in drukke perioden.

Deskundig advies en professionele begeleiding bij de aanschaf van een geschikte landbouwmachine voor uw bedrijf zijn belangrijk. Dankzij hun specifieke kennis en jarenlange ervaring zijn onze vertegenwoordigers goed thuis in mechanisatie. Van a tot z denken ze met u mee, met een luisterend oor voor al uw wensen.

Onze vertegenwoordigers zijn uw partners in mechanisatie

  • Renze Gerrit Broekens 06 51 401 353
  • Jan Bart Suierveld 06 46 853 826
  • Patrick van der Meulen 06 83 209 093
  • Abe Jan Stegenga 06 20 004 104