Uw partner in landbouwmechanisatie

Nieuwe of gebruikte machines en tractoren kopen of huren
Onderdelenverkoop
Passende financiering
Onderhoud, reparatie en keuring

Gorredijk

Ons mechanisatiebedrijf in Gorredijk

In 1980 opende mechanisatiebedrijf Broekens een tweede vestiging. Gorredijk is een centrale plaats om nog meer klanten in de regio met onze landbouwmachines en service van dienst te zijn. Net als in Stiens, Surhuisterveen en Elahuizen bieden we veehouders, akkerbouwers, loonbedrijven, aannemers en openbare instellingen er een ruim aanbod van nieuwe, te huren en gebruikte landbouwmachines, grondverzetmachines en tractoren.
 

gorrrediel

Medewerkers

Onze vestiging in Gorredijk, waar Gerrit Broekens de dagelijkse leiding in handen heeft, telt een vijftien tal ervaren medewerkers. In een prima uitgeruste werkplaats met een uitgebreid magazijn werken onze goed opgeleide monteurs. Het zijn deze goed opgeleide, betrokken en ervaren mensen aan wie mechanisatiebedrijf Broekens in Friesland zijn goede reputatie heeft te danken. Al onze medewerkers zijn specialisten in hun vakgebied. Zo kunnen ze u optimaal van dienst zijn.


Onze vertegenwoordigers zijn uw partners in mechanisatie

  • Gerrit Broekens 06 53 84 41 66
  • Jorn van der Zee 06 12 65 86 99

Verkoop landbouwmachines

In onze showroom vindt u landbouwmachines, grondverzetmachines en tractoren van nationale en internationale fabrikanten. Waarmee uw werkzaamheden naar wens blijven verlopen. Ook in drukke perioden. Deskundig advies en professionele begeleiding bij de aanschaf van een geschikte landbouwmachine voor uw bedrijf zijn belangrijk. Dankzij hun specifieke kennis en jarenlange ervaring zijn onze vertegenwoordigers goed thuis in mechanisatie. Van a tot z denken ze met u mee, met een luisterend oor voor al uw wensen.