Uw partner in landbouwmechanisatie

Nieuwe of gebruikte machines en tractoren kopen of huren
Onderdelenverkoop
Passende financiering
Onderhoud, reparatie en keuring

Nieuwe pootcombinatie voor Fam. Sijtsma Pingjum

Gepubliceerd op 4 mei 2017
Nieuwe pootcombinatie voor Fam. Sijtsma Pingjum

Dit jaar hebben wij een wel heel bijzondere pootcombinatie afgeleverd.

De Fam. Sijtsma kwam met de vraag om alle werkzaamheden met betrekking tot het poten van de aardappelen in één werkgang te doen.
In samenwerking met Miedema, Struik en Trimble heeft Broekens, in samenspraak met Sijtsma, deze combinatie bedacht en gemaakt.
Van het pootklaarmaken van de grond, poten van de aardappelen tot en met het aanaarden van de aardappelen gebeurt geheel in één werkgang. Verder worden alle toedieningen van vloeibare bemesting en eventuele andere middelen computergestuurd in dezelfde werkgang gedaan.
Om geheel flexibel te zijn en de aandacht op het proces te kunnen houden wordt alles met Trimble GPS aangestuurd, hiervoor is een dubbele ontvanger gemonteerd, zodat zowel bij de trekker als bij de pootmachine de wielen apart aangestuurd kunnen worden en altijd de ideale pootlijn gehanteerd wordt. Na een hele week poten kunnen we zeggen dat de machine naar volle tevredenheid draait.

Wij wensen de Fam. Sijtsma dan ook veel succes met de pootwerkzaamheden en willen hen bedanken voor het gestelde vertrouwen.

2017-04-25-PHOTO-00000027
thumbnail_2017-05-02-PHOTO-00000033

Demo Scrapr beschikbaar

Demo Scrapr beschikbaar

Ook dit aardappelseizoen hebben wij een DEMO Scrapr kopakker vlakker beschikbaar! Wilt u snel en effectief de kopakker vlakken en een afwatering trekken voor de aardappelruggen, dat kan met de Scrapr!...

Lees meer

PLM Demotour

PLM Demotour

Vandaag zijn we met de New Holland Precision Land Management Demo Tour op pad geweest langs diverse klanten.

Lees meer

Nieuwsarchief