Uw partner in landbouwmechanisatie

Nieuwe of gebruikte machines en tractoren kopen of huren
Onderdelenverkoop
Passende financiering
Onderhoud, reparatie en keuring

Nieuwe New Holland T5 AutoCommand Serie

Gepubliceerd op 19 november 2018
Nieuwe New Holland T5 AutoCommand Serie

Afgelopen EIMA  in het Italiaanse Bologna werd de nieuwe T5 AutoCommand serie geïntroduceerd.

De T5 serie krijgt een afgeleide variabele transmissie die ook in de T6 serie is te vinden. En deze compacte en krachtige bak is uitermate geschikt voor werkzaamheden op veehouderij- en akkerbouwbedrijven die een lichte tractor zoeken met variabele transmissie. Door de compacte afmetingen van het nabehandelingsysteem blijft er voor de bestuurder veel zicht naar voren over en ook de wendbaarheid van de tractor is als u van de T5 serie gewend bent.

De FPT 4,5 liter motor is uitgerust met alle componenten om aan de strengste emissie eisen van Stage 5 te voldoen. Zo zit er een Diesel Oxidatie Catalysator (DOC) op, is de motor uitgerust met een Selective Catalytic Reduction (SCR) systeem met AdBlue  injector en tenslotte een Clean Up Catalysator (CUC) om de laatste restjes verkeerde gassen uit de uitlaatgassen te filteren. Met het zogenaamde Hi-eSCR2 systeem behoeven er geen onderdelen gedurende de levensduur van de tractor vervangen te worden wat de operationele kosten ten goede komt.

Mocht u meer informatie willen, neem dan contact op met onze verkoopafdeling.

New-Holland-T5-AC-bak
New-Holland-T5-AC-Stage-5-motor
New-Holland-T5-AC

Demo Scrapr beschikbaar

Demo Scrapr beschikbaar

Ook dit aardappelseizoen hebben wij een DEMO Scrapr kopakker vlakker beschikbaar! Wilt u snel en effectief de kopakker vlakken en een afwatering trekken voor de aardappelruggen, dat kan met de Scrapr!...

Lees meer

PLM Demotour

PLM Demotour

Vandaag zijn we met de New Holland Precision Land Management Demo Tour op pad geweest langs diverse klanten.

Lees meer

Nieuwsarchief