Uw partner in landbouwmechanisatie

Nieuwe of gebruikte machines en tractoren kopen of huren
Onderdelenverkoop
Passende financiering
Onderhoud, reparatie en keuring

Nieuwe Krone KWT 1300 voor Jensma Miedum

Gepubliceerd op 12 mei 2017
Nieuwe Krone KWT 1300 voor Jensma Miedum

Onlangs hebben wij een Krone KWT 1300 schudder afgeleverd aan Mts. Jensma uit Miedum.

Met de jarenlange ervaring die Jensma heeft met de Krone schudder is nu de 11 meter Krone verruild voor een 13 meter Krone. Het mooie schudbeeld en de degelijkheid en eenvoud van de machine spreken Jensma aan.
De KWT 1300 is de nieuwste telg uit de schudder familie van Krone en is gebaseerd op de KWT 1600 en 2000, de 1300 kan zowel in de boven als onder trekhaak gemonteerd worden. Ook is optioneel een driepunt aansluiting mogelijk met veer aanspanning, deze zorgt ervoor dat bij volledig geheven schudder er altijd druk op de trekker blijft staan. Ook is optioneel een druk ontlasting mogelijk op de transportwielen zodat deze in het veld worden ontlast, en de schudder-wieltjes in scherpe bochten niet wringen. De KWT 1300 heeft een werkbreedte van 13,1 meter en beschikt over 12 elementen, elk voorzien van 6 schudarmen met Super-C tanden (9,5mm dik, 5 windingen.)

Wij wensen Mts. Jensma veel succes met de investering en danken hen voor de gunning.

jensma miedum1

Precisielandbouwseizoen 2019

Precisielandbouwseizoen 2019

Verbeter uw prestaties met onze precisielandbouwoplossingen. Blijf in contact met de nieuwste technologie door te kiezen voor PLM® CONNECT RTK en laat u leiden door het Autoguidance systeem. ...

Lees meer

Nieuwsarchief