Uw partner in landbouwmechanisatie

Nieuwe of gebruikte machines en tractoren kopen of huren
Onderdelenverkoop
Passende financiering
Onderhoud, reparatie en keuring

Nieuwe Green Clipper Sport voor Gemeente De Fryske Marren

Gepubliceerd op 8 mei 2017
Nieuwe Green Clipper Sport voor Gemeente De Fryske Marren

Aan Gemeente De Fryske Marren hebben wij onlangs een nieuwe New Holland Green Clipper Sport elektrische maaier afgeleverd.

De Green Clipper Sport is speciaal voor het maaien van sportvelden, graszoden en andere grote regelmatig te onderhouden gazonvlakten. Het maaigedeelte bestaat uit vier volledig onafhankelijke opgehangen maaidekken van één meter breed die voor de tractor hangen. Voor de energievoorziening wordt een compacte generator-unit achter de tractor gehangen. Op vlak terrein kunnen met de Green Clipper Sport hoge werksnelheden worden gehaald zonder dat dit ten koste gaat van het maaibeeld. De spreiding van het maaisel is erg goed en blijft dit ook onder natte omstandigheden. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat de Green Clipper Sport bijna onafhankelijk van weersomstandigheden kan worden ingezet.

Wij wensen Gemeente De Fryske Marren veel goede draaiuren toe met deze nieuwe machine.

thumbnail_IMG_3300

Demo Scrapr beschikbaar

Demo Scrapr beschikbaar

Ook dit aardappelseizoen hebben wij een DEMO Scrapr kopakker vlakker beschikbaar! Wilt u snel en effectief de kopakker vlakken en een afwatering trekken voor de aardappelruggen, dat kan met de Scrapr!...

Lees meer

PLM Demotour

PLM Demotour

Vandaag zijn we met de New Holland Precision Land Management Demo Tour op pad geweest langs diverse klanten.

Lees meer

Nieuwsarchief