Uw partner in landbouwmechanisatie

Nieuwe of gebruikte machines en tractoren kopen of huren
Onderdelenverkoop
Passende financiering
Onderhoud, reparatie en keuring

New Holland Legendary Days 2019!

Gepubliceerd op 23 mei 2019
New Holland Legendary Days 2019!

Het is weer tijd voor de New Holland Legendary Days. Het meerdaagse event van New Holland vindt plaats op 3,5 en 6 juli op de terreinen van Dorhout Mees in Biddinghuizen.
 

EXCLUSIEF HERITAGE VIP-EVENT |  WOE 3 JULI 
Ben jij de gelukkige eigenaar van een Fiat, Ford of New Holland trekker, kom dan met deze trekker naar onze VIP-dag. Jong of oud, goede staat of mindere staat, alle trekkers zijn meer dan welkom. We zijn ook op zoek naar prachtige (actie) beelden en naar jouw unieke verhalen! Meld nu je trekker aan en kom naar dit memorabele event, inclusief een onvergetelijke heritage VIP-feestavond tijdens de New Holland Legendary Days! 
Uit alle inschrijvingen selecteren we de meest bijzondere trekkers (in volgorde van originaliteit, uniekheid en registratie) om ook nog eens opgenomen te worden in de ‘Legendary Lane! ‘
Het is wel de bedoeling dat alle tractoren aanwezig zullen blijven tijdens de open dagen op vrijdag 5 en zaterdag 6 juli. Iedereen moet natuurlijk de kans krijgen deze prachtige verzameling te zien. 
 

OPEN DAGEN |  VRIJ 5 JULI VAN 10U TOT 22U & ZA 6 JULI VAN 10U TOT 16U  
De Legendary Days op de terreinen van Dorhout Mees in Biddinghuizen mag je niet missen! Een tweedaags spektakel boordevol verrassingen in een feestelijke sfeer. Doorlopend demo’s, productvoorstellingen, animatie, kinderanimatie op zaterdag, parterstands, braderie en foodtruck festival 
Meld je hier alvast aan en ontvang een geschenkje bij aankomst. 

legendary days4
legenday days3

Nieuwsarchief