Uw partner in landbouwmechanisatie

Nieuwe of gebruikte machines en tractoren kopen of huren
Onderdelenverkoop
Passende financiering
Onderhoud, reparatie en keuring

New Holland BB 1290 Plus Grootpakpers met vultrechter voor Loonbedrijf Workumerwaard

Gepubliceerd op 25 juni 2019
New Holland BB 1290 Plus Grootpakpers met vultrechter voor Loonbedrijf Workumerwaard


Afgelopen week hebben wij bij Loonbedrijf Workumerwaard in Workum de nieuwe New Holland BB 1290 Plus Grootpakpers in combinatie met een vul-trechter in bedrijf gesteld. De pers had al gedraaid, maar nu is ook de vul-trechter er aan toegevoegd.

Omdat er klanten zijn die bepaalde producten nog fijner in pak willen hebben dan de pers kan snijden, en dat is al zeer kort,  hebben we, samen met Workumerwaard,  voor deze oplossing gekozen. De trechter kan door middel van een snelwissel systeem relatief makkelijk voor de pers gemonteerd worden. Door dit systeem hoeven er aan de pers geen ingrijpende aanpassingen gedaan te worden. Als de trechter niet in gebruik is kan hij mooi schoon in de schuur blijven staan.

Het fijn gehakselde gewas wordt in de trechter geblazen en komt zo op een opvoerband, deze draait het gehakselde product op de pick-up zodat het verder tot een baal gemaakt kan worden. Het systeem is ideaal geschikt voor het persen van stro en hooi.

Wij wensen Loonbedrijf Workumerwaard veel succes met de combinatie en danken hen voor de gunning.
 

workumerwaard3
workumerwaard7
workumerwaard6
workumerwaard1

Rooien, Inschuren en Sorteren met Dewulf

Rooien, Inschuren en Sorteren met Dewulf

Dewulf is een topspeler op wereldschaal en full-liner in betrouwbare machines voor de teelt van aardappelen en wortelgewassen. Met 3 vestigingen – in België, Nederland en Roemenië &nda...

Lees meer

Nieuwsarchief