Uw partner in landbouwmechanisatie

Nieuwe of gebruikte machines en tractoren kopen of huren
Onderdelenverkoop
Passende financiering
Onderhoud, reparatie en keuring

Mts. Luimstra- Scheepsma neemt nieuwe Krone schudder in ontvangst!

Gepubliceerd op 23 mei 2016
Mts. Luimstra- Scheepsma neemt nieuwe Krone schudder in ontvangst!

Mts Luimstra- Scheepsma kiest voor de Krone KW8.82/8 schudder welke naar wens is voorzien van hydraulische schuinstelling voor het gemakkelijk “kantschudden” zonder van de trekker te hoeven stappen en Anti wikkel kappen om te voorkomen dat er gras aan de wielen blijft hangen. Dit is onvermijdelijk bij een schudder die het gras zeer breed uit de schudder schud. De werkbreedte van 8,8 meter klapt in een keer op achter de trekker en de schudder wordt gedragen in de 3 punts hef. Krone schudders blinken uit in schud kwaliteit & degelijkheid! Erg belangrijk als u veel waarde hecht aan de kwaliteit van uw ruwvoer, en door de degelijkheid verminderd de kans op stilstand.
 
“Wij wensen Mts Luimstra- Scheepsma veel succes toe met deze mooie investering, en hopen deze zomer op beter weer als op de foto’s bij afleveren is te zien!”

SAM_6592
SAM_6590

Demo Scrapr beschikbaar

Demo Scrapr beschikbaar

Ook dit aardappelseizoen hebben wij een DEMO Scrapr kopakker vlakker beschikbaar! Wilt u snel en effectief de kopakker vlakken en een afwatering trekken voor de aardappelruggen, dat kan met de Scrapr!...

Lees meer

PLM Demotour

PLM Demotour

Vandaag zijn we met de New Holland Precision Land Management Demo Tour op pad geweest langs diverse klanten.

Lees meer

Nieuwsarchief