Uw partner in landbouwmechanisatie

Nieuwe of gebruikte machines en tractoren kopen of huren
Onderdelenverkoop
Passende financiering
Onderhoud, reparatie en keuring

Lopende trekker acties!

Gepubliceerd op 11 oktober 2019
Lopende trekker acties!

New Holland houdt van actie! En u waarschijnlijk ook. 


Daarom hebben we doorlopend verrassende en interessante aanbiedingen voor u. Van scherp geprijsde actiemodellen tot interessante financieringstarieven of kortingen op bijvoorbeeld een fronthef of voorlader, u vindt het allemaal bij New Holland. Wij zijn niet voor niets uw partner voor succes!

Vraag naar de voorwaarden en meer informatie bij een van onze verkoopspecialisten!

T7.165S 2019


De New Holland T7.165S is het no nonsense werkpaard van de T7 serie en dit model is nu wel heel aantrekkelijk geprijsd! Voor slechts €72.550 is ie van jou en kan je direct aan de slag met deze dappere pk beul uit de T7 SWB serie!

 

Nul procent 2019


New Holland biedt nu op al onze voorraadtractoren duizenden euro's rentevoordeel met de huidige financieringstarieven! Onze gehele voorraad tractoren is nu te financieren voor 0% op 5 jaar!!! En deze super scherpe actie is nog geldig tot het einde van dit jaar....

 

Blue Care


New Holland introduceert vanaf 1 maart 2019 een gloednieuw systeem wat maximale zekerheid biedt als koper van onze tractoren. Want naast dat je als koper natuurlijk een jaar fabrieksgarantie heeft, krijg je er voor het tweede en derde jaar extra zekerheid bij. 

 

T5AC Jesi reis 2019
Megadeals 2019
T5 AC 2019


De New Holland T5 met AutoCommand transmissie is de nieuwste loot met BLUE DRIVING EXPERIENCE! Deze hagelnieuwe compacte en veelzijdige tractor is nu leverbaar met de vermaarde AutoCommand variabele transmissie voor traploos rijplezier.

T6.160 EC Stuntmodel 2019


De New Holland T6.160 ElectroCommand als stuntmodel voor slechts €64.950

 

T6.180 EC DC AC 2019

Coronavirus Maatregelen

Coronavirus Maatregelen

Denkende aan onze sociale omgeving en hoe wij de besmetting met het coronavirus (COVID-19) kunnen beperken voor de mensen in onze omgeving, hebben wij de volgende regels opgesteld, zo willen wij u opt...

Lees meer

Nieuwsarchief