Uw partner in landbouwmechanisatie

Nieuwe of gebruikte machines en tractoren kopen of huren
Onderdelenverkoop
Passende financiering
Onderhoud, reparatie en keuring

Krone voorverkoop actie

Gepubliceerd op 21 november 2018
Krone voorverkoop actie

Het grasseizoen is bijna achter de rug. De aankomende rustigere winterperiode is de tijd om te bekijken of er voor 2019 in nieuwe hooibouwmachines geïnvesteerd moet worden, of dat alles nog up to date is en er alleen onderhoud nodig is. 

Bij de aanschaf van een nieuwe machine heeft u het voordeel van de nieuwste technieken voor een betere ruwvoeroogst. Een aantal steekwoorden daarin zijn, “hogere capaciteit, lager asgehalte, minimale verliezen en hogere betrouwbaarheid”.

Als u vroeg beslist heeft dit voor Krone het voordeel dat ook zij al in de winterperiode volop kunnen produceren, en dat de machines op tijd voor het seizoen geleverd kunnen worden. Daarom krijgen de klanten die vroegtijdig beslissen ook de hoogste kortingen (vroeg koop condities).

Om de keuze voor een nieuwe Krone machine nog wat extra te vereenvoudigen bieden wij u een waardebon van € 500,- aan. Deze waardebon kunt u inwisselen bij een Krone dealer bij u in de buurt tot 30 november 2018, als extra korting op een nieuwe Krone maaier, schudder of hark. Wanneer u beslist om geen investeringen te doen in hooibouwmachines, wensen wij u natuurlijk ook een succesvolle ruwvoeroogst in 2019.

Precisielandbouwseizoen 2019

Precisielandbouwseizoen 2019

Verbeter uw prestaties met onze precisielandbouwoplossingen. Blijf in contact met de nieuwste technologie door te kiezen voor PLM® CONNECT RTK en laat u leiden door het Autoguidance systeem. ...

Lees meer

Nieuwsarchief