Uw partner in landbouwmechanisatie

Nieuwe of gebruikte machines en tractoren kopen of huren
Onderdelenverkoop
Passende financiering
Onderhoud, reparatie en keuring

Joskin Demo Combinatie

Gepubliceerd op 1 augustus 2017
Joskin Demo Combinatie

Bent u toe, of denkt u na over een andere tank of bemester, dan hebben wij voor u beschikbaar voor Demo deze Joskin Tetrax 14000 liter met zuigarm en Vredo 6.1m bemester met 17,5 cm rijafstand.

Voordelen van deze combi zijn de lage voetprint in het land door de 4 650/65 R42 wielen op 1 rij waardoor er minder structuur schade optreed en een betere her groei van het gewas plaatsvind.
De Vredo bemester heeft een scherpe snijwerking en brengt onder alle omstandigheden de mest goed bij de wortel, waardoor er minder verluchting van stikstof en nutriënten is en er een betere benutting van uw drijfmest plaatsvind. Hierdoor zal er een betere opkomst van uw gewas plaatsvinden.
 
Heeft u interesse in deze demo of wilt u meer info over de werking en of mogelijkheden van deze machines neem dan contact op met een van de verkopers van Broekens.

joskin demo2
joskin demo3
joskin demo4
joskin demo5
joskin demo6

Precisielandbouwseizoen 2019

Precisielandbouwseizoen 2019

Verbeter uw prestaties met onze precisielandbouwoplossingen. Blijf in contact met de nieuwste technologie door te kiezen voor PLM® CONNECT RTK en laat u leiden door het Autoguidance systeem. ...

Lees meer

Nieuwsarchief