Uw partner in landbouwmechanisatie

Nieuwe of gebruikte machines en tractoren kopen of huren
Onderdelenverkoop
Passende financiering
Onderhoud, reparatie en keuring

Ford 8210 gen 3

Gepubliceerd op 12 maart 2016
Ford 8210 gen 3

Voor Remko Oost van Landtransport Harkema hebben wij Ford 8210 gen 3 klaargemaakt. Deze prachtige Ford is geheel klaargemaakt en opnieuw gespoten. De trekker heeft een TW 15 motorblok met turbo en levert 150/160 pk, die fabriek af te bestellen was destijds.
 
De voorliefde van deze trekker komt van zijn vader die vroeger als monteur bij Bakker Ulrum begonnen is. Na een aantal jaren is Oost senior zelf met een mechanisatiebedrijf begonnen, Oost Amach met het Renault dealerschap.
 
Helaas waren de begin jaren 80 niet gemakkelijk, een hoge rente en een lage melkprijs. De boeren hielden de hand op de knip en er werd daardoor maar weinig handel gedaan. Oost heeft uiteindelijk besloten om te stoppen met het mechanisatiebedrijf.
 
Remko is na zijn schooltijd gaan werken als internationaal chauffeur en later planner geworden. Na vele jaren ervaring in de transportbranche is 8 jaar geleden besloten om samen met zijn vrouw Henny een transportbedrijf met ongeveer 10 vrachtauto’s over te nemen. Inmiddels is het bedrijf gegroeid naar meer dan 50 auto’s.
 
De liefde voor de landbouwmechanisatie en tractoren bleef en daarom heeft Remco deze trekker gekocht.
 
Wij wensen jullie veel plezier met de Ford 8210 gen 3! 

20160218_140651_resized_1

Precisielandbouwseizoen 2019

Precisielandbouwseizoen 2019

Verbeter uw prestaties met onze precisielandbouwoplossingen. Blijf in contact met de nieuwste technologie door te kiezen voor PLM® CONNECT RTK en laat u leiden door het Autoguidance systeem. ...

Lees meer

Nieuwsarchief