Uw partner in landbouwmechanisatie

Nieuwe of gebruikte machines en tractoren kopen of huren
Onderdelenverkoop
Passende financiering
Onderhoud, reparatie en keuring

Dewulf Pootmachines

Gepubliceerd op 29 maart 2019
Dewulf Pootmachines

Wanneer bij het poten een maximale nauwkeurigheid of snelheid essentieel is, zijn de aardappelpootmachines van Dewulf zonder enige twijfel de beste keuze. 

De pootmachines van Dewulf vormen een klasse apart: ze zijn gemakkelijk te gebruiken en onderhouden, hebben lage gebruikskosten en een hoge pootcapaciteit. Ze garanderen de allerhoogste kwaliteit van het eindproduct door een ongeëvenaarde productvriendelijkheid. Ons aanbod bestaat uit twee typen: de bekerpootmachine en de snarenbedpootmachine.
 


Bekerpootmachines van Dewulf

De CP-bekerpootmachines zijn multifunctionele aardappelpootmachines die hun kwaliteiten al ruimschoots bewezen hebben in de praktijk. De Miedema CP combineert een hoge capaciteit, gebruiksvriendelijkheid, een precieze aflegnauwkeurigheid en is het toonbeeld van aardappelvriendelijkheid. Onze bekerpootmachines zijn ook zeer geschikt als combinatiemachine voor grondbewerking, kunstmest strooien, poten, gewasbescherming en aanaarden in één werkgang. Dit alles tezamen resulteert in een optimale start van het groeiseizoen voor de aardappel en zorgt voor een hoog teeltrendement.

 

CP 42 gedragen met vaste bunker3
cp-42-xtreme-2-france


Snarenbedpootmachines van Dewulf

De Structural snarenbedpootmachines zijn het meest geschikt om een grote variatie aan pootgoed snel en nauwkeurig te poten. De vooruitstrevende techniek maakt het mogelijk om automatisch de pootafstand, afhankelijk van de grote van de aardappel, te variëren. Het resultaat? Een optimale stengelverdeling en een homogener eindproduct. Zelfs voorgekiemde aardappelen worden moeiteloos en zonder kiembeschadiging gepoot met een Structural.

 

MS 4000 portaaldissel
ms-4000l_4

Voor verdere uitgebreide informatie over al onze producten en mogelijkheden neemt u het het snelste contact op met onze vertegenwoordigers.

Zij zijn u graag van dienst!

Freeshaken

Freeshaken

Ook voor het leveren van freeshaken kunt u bij ons terecht!

Lees meer

New Holland Legendary Days 2019!

New Holland Legendary Days 2019!

Het is weer tijd voor de New Holland Legendary Days. Het meerdaagse event van New Holland vindt plaats op 3,5 en 6 juli op de terreinen van Dorhout Mees in Biddinghuizen.
 

Lees meer

Nieuwsarchief