Uw partner in landbouwmechanisatie

Nieuwe of gebruikte machines en tractoren kopen of huren
Onderdelenverkoop
Passende financiering
Onderhoud, reparatie en keuring

De Dewulf RA 3060 Essential

Gepubliceerd op 24 oktober 2018
De Dewulf RA 3060 Essential

Dewulf viert 30e verjaardag van de R3060 met aantrekkelijk geprijsde RA3060 Essential.

Dewulf, full-liner in landbouwmachines voor de teelt van aardappelen en wortelgewassen, lanceert de RA3060 Essential, een standaardconfiguratie van haar alomgeprezen zelfrijdende 2-rijige zeefbandrooier met een aantrekkelijke vanafprijs van €288.000.* Deze variant van de R3060 komt er naar aanleiding van het 30-jarige bestaan van deze machine. De fabrikant heeft haar decennia-lange ervaring met de productie van de R3060 gecombineerd met feedback van telers om tot een unieke, universele standaardconfiguratie te komen.

Met de RA3060 Essential mikt Dewulf enerzijds op loonwerkers en telers die op zoek zijn naar capaciteitsverhoging tegen lage kosten. Anderzijds zal deze machine ook telers aanspreken die nu twijfelen tussen de aankoop van een tweedehands zelfrijdende rooier of een nieuwe getrokken 2-rijige machine met wielaandrijving.

De RA3060 Essential is ondertussen al de 10e variant van de R3060. Geen enkele zelfrijdende 2-rijige zeefbandrooier kan zo afgestemd worden op de individuele behoefte van een teler als deze machine van Dewulf. Zo lanceerde de fabrikant vorig jaar nog een versie met twee loofrollen om antwoord te bieden aan de vraag om beter te kunnen omgaan met aardappelvarianten met extreme loofgroei.

Bij belangstelling, of vragen over de voorwaarden, kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling.

(* excl. BTW en onder voorwaarden)

 

ra3060-essential

Precisielandbouwseizoen 2019

Precisielandbouwseizoen 2019

Verbeter uw prestaties met onze precisielandbouwoplossingen. Blijf in contact met de nieuwste technologie door te kiezen voor PLM® CONNECT RTK en laat u leiden door het Autoguidance systeem. ...

Lees meer

Nieuwsarchief