Uw partner in landbouwmechanisatie

Nieuwe of gebruikte machines en tractoren kopen of huren
Onderdelenverkoop
Passende financiering
Onderhoud, reparatie en keuring

Coronavirus Maatregelen

Gepubliceerd op 17 maart 2020
Coronavirus Maatregelen

Denkende aan onze sociale omgeving en hoe wij de besmetting met het coronavirus (COVID-19) kunnen beperken voor de mensen in onze omgeving, hebben wij de volgende regels opgesteld, zo willen wij u optimaal kunnen bedienen en service verlenen.
 

  • We vertrouwen erop dat u onze vestigingen niet bezoekt als u twijfelt aan uw eigen gezondheid.
  • Medewerkers die (lichte) klachten hebben blijven thuis.
  • Onze werkplaats is niet langer toegankelijk voor klanten en mag uitsluitend worden betreden door medewerkers.
  • Voor reparaties op locatie geldt dat wij nog steeds bij u op bezoek komen, mits u geen symptomen heeft, en ons zullen houden aan de RIVM-preventierichtlijnen en we geruime afstand >1.5m zullen houden tot andere personen. 
  • Voor baliebezoek en afspraken voor reparatie geldt dat onze voorkeur uit gaat naar telefonisch contact. U bent nog steeds welkom maar onze medewerkers zullen zich ook hier houden aan de RIVM-preventierichtlijnen. Voor bestellingen kunt u bellen met de hoofdnummers van de verschillende vestigingen.
  • Fysieke afspraken met de verkoopafdeling kunnen, met inachtneming van de RIVM-preventierichtlijnen, gewoon doorgaan. Wij bezoeken u niet zonder vooraf gemaakte afspraak.


Al onze vestigingen hanteren de normale openingstijden.
 
Deze maatregelen zijn in ieder geval tot 6 april a.s. van toepassing. We doen ons uiterste best machines en onderdelen tijdig uit te leveren maar zijn uiteraard afhankelijk van verschillende factoren (leveranciers, personele bezetting, overheidsmaatregelen etc.) waarop wij geen invloed hebben.
 
Wij rekenen op uw begrip en medewerking! 

Coronavirus Maatregelen

Coronavirus Maatregelen

Denkende aan onze sociale omgeving en hoe wij de besmetting met het coronavirus (COVID-19) kunnen beperken voor de mensen in onze omgeving, hebben wij de volgende regels opgesteld, zo willen wij u opt...

Lees meer

Nieuwsarchief