Uw partner in landbouwmechanisatie

Nieuwe of gebruikte machines en tractoren kopen of huren
Onderdelenverkoop
Passende financiering
Onderhoud, reparatie en keuring

Broekens BV officieel dealer van Schmotzer Schoffeltechniek

Gepubliceerd op 24 juni 2020
Broekens BV officieel dealer van Schmotzer Schoffeltechniek

Broekens BV is vereerd u mede te kunnen delen dat zij vanaf heden officieel dealer is van de Schmotzer Schoffeltechniek.


Schmotzer is een bedrijf dat sinds 1922 machines bouwt voor de mechanische onkruidbestrijding en biedt inmiddels een bijzonder breed assortiment aan. Door de overname van Amazone is Schmotzer sinds 1 januari 2019 een 100% dochteronderneming van Amazone. Door deze stap is er een perfecte invulling voor het potentieel aan schoffeltechniek in Nederland en is Schmotzer de partner bij uitstek om schoffeltechniek in de toekomst te combineren met het plaatsspecifiek toedienen van gewasbeschermingsmiddelen of vloeibare bemesting.
Om agrarisch Nederland te kunnen voorzien heeft Schmotzer besloten om de distributie te gaan verzorgen via Kamps de Wild B.V. Zij heeft inmiddels al ruim 50 jaar ervaring met de distributie van het Amazone-product en is daarom de ideale partner voor Schmotzer. Kamps de Wild B.V. zal met deze uitbreiding voornamelijk gebruik gaan maken van het bekende distributienetwerk om hiermee efficiëntie en maximale ondersteuning te kunnen  waarborgen.”

Wilt u meer weten over de producten van Schmotzer Schoffeltechniek?

Onze productspecialist Abe Jan Stegenga is u graag van dienst!

 

90965522_107407257574514_2017695156563607552_n

VSS Agro Voorzetwoeler

VSS Agro Voorzetwoeler

De steeds groter en zwaarder wordende landbouwmachines maken het nodig om meer aandacht te besteden aan de verdichting van de ondergrond.

Lees meer

Nieuwsarchief