Uw partner in landbouwmechanisatie

Nieuwe of gebruikte machines en tractoren kopen of huren
Onderdelenverkoop
Passende financiering
Onderhoud, reparatie en keuring

Afleveringen Pootmachines

Gepubliceerd op 10 april 2018
Afleveringen Pootmachines

Het voorjaar staat weer voor de deur, we hebben er al even van mogen genieten afgelopen weekend, en daarmee ook het moment dat de aardappelen weer de grond in moeten. 

Voor ons als Broekens het moment om er voor te zorgen dat de door ons verkochte machines weer tijdig en optimaal afgeleverd worden. Op de foto's de verkochte machines, klaar voor aflevering. Onze klanten Schuiling te Minnertsga en Hallum, Jensma uit de Westhoek, Bolhuis te Ee, Andringa te Oosterbierum en Bierma uit Oude Bildtzijl hebben allen gekozen voor DeWulf/Miedema poottechniek, die de meest doorontwikkelde en beproefde pootmachines voor onze omstandigheden, op de markt brengen.

We hopen, met onze klanten, op een zaai- en pootperiode onder goede omstandigheden en wensen een ieder veel werkplezier met de nieuwe DeWulf/Miedema machines.

pootmachines3
pootmachines5

Precisielandbouwseizoen 2019

Precisielandbouwseizoen 2019

Verbeter uw prestaties met onze precisielandbouwoplossingen. Blijf in contact met de nieuwste technologie door te kiezen voor PLM® CONNECT RTK en laat u leiden door het Autoguidance systeem. ...

Lees meer

Nieuwsarchief