Uw partner in landbouwmechanisatie

Nieuwe of gebruikte machines en tractoren kopen of huren
Onderdelenverkoop
Passende financiering
Onderhoud, reparatie en keuring

Aflevering Amazone spuiten

Gepubliceerd op 15 februari 2016
Aflevering Amazone spuiten

Ook voor het komende spuitseizoen hebben wij weer veel Amazone machines mogen verkopen en zo ook een viertal getrokken spuiten. Wij mogen komende week machines afleveren aan Oosterhof Engwierum, Boomsma Minnetsga, Loonbedrijf Joostema Minnetsga en de familie Binnema uit Marrum.
 
Wij zijn heel blij dat onze spuitengebruikers overtuigd zijn van de meerwaarde van een Amazone UF, UX of Pantera en de machines o.a. roemen om hun zeer goede bomengang en de daaruit voorvloeiende hoge capaciteit van de machines. Wij hebben deze machines bijna allemaal uitgerust met een automatisch reinigingspakket en gps-aansturing.
 
Ook hebben wij door de verkoop van deze machines mooie inruilmachines verkregen van de merken Agrifac, Dubex en Sieger. Mocht u belangstelling hebben voor een gebruikte machine, kijk dan voor het actuele aanbod op onze website.
 
Wij wensen onze nieuwe Amazone gebruikers veel succes toe met hun nieuwe investering. 

IMG_3200
IMG_3207

Demo Scrapr beschikbaar

Demo Scrapr beschikbaar

Ook dit aardappelseizoen hebben wij een DEMO Scrapr kopakker vlakker beschikbaar! Wilt u snel en effectief de kopakker vlakken en een afwatering trekken voor de aardappelruggen, dat kan met de Scrapr!...

Lees meer

PLM Demotour

PLM Demotour

Vandaag zijn we met de New Holland Precision Land Management Demo Tour op pad geweest langs diverse klanten.

Lees meer

Nieuwsarchief