Uw partner in landbouwmechanisatie

Nieuwe of gebruikte machines en tractoren kopen of huren
Onderdelenverkoop
Passende financiering
Onderhoud, reparatie en keuring

13 EN 14 APRIL OPEN DAGEN ELAHUIZEN

Gepubliceerd op 11 april 2018
13 EN 14 APRIL OPEN DAGEN ELAHUIZEN

                               PERSBERICHT
 
Zoals reeds bekend heeft mechanisatiebedrijf Broekens sinds 1 mei 2017 zich  gevestigd in de Zuidwest hoek van Friesland, aan de Wâldwei te Elahuizen.  
 

Om de klanten in dit gebied, na het wegvallen van mechanisatiebedrijf De Blaauw, gedurende het seizoen 2017 toch goed te kunnen bedienen qua service,  is in allerijl de vestiging in Elahuizen ingericht en bemand.
 
Na dit seizoen hebben we plannen gemaakt voor een betere en professionelere  inrichting en uitstraling van het gebouw, passend bij de andere vestigingen van Broekens. De afgelopen tijd is hard gewerkt om deze plannen tot uitvoer te brengen. De werkplaats is opnieuw ingericht en gemoderniseerd, net als de aanwezige kantoren. Er is een goed geoutilleerd magazijn ingericht, zodat ook de onderdelen voorziening van hieruit prima geregeld is.
 
Tevens heeft Broekens de verkoop en service verlening in de hele provincie  geoptimaliseerd door de samenwerking te versterken  met een aantal mechanisatiebedrijven in Friesland, vooral op het gebied van New Holland.
 
Dit zijn met name Douwe de Boer in Achlum, Fa. P.H. Grunstra in Gau, Smederij Hoekstra in Oudega, LMB van Kalsbeek in Gaast, Frans Piek in Katlijk, De Blaauw in Heerenveen, Blaauw Mechanisatie in Oosterwolde en Van Zwol & Woudstra BV in Eastermar.
 
We zijn ervan overtuigd dat we, samen met deze dealers, er klaar voor zijn de huidige en toekomstige klanten optimaal te kunnen bedienen.
 
Vrijdag 13 en zaterdag 14 april zijn er 2 open dagen in Elahuizen, om met de klanten de heropening te vieren en een ieder de gelegenheid te geven het resultaat van noeste arbeid van de afgelopen tijd te aanschouwen.

Demo Scrapr beschikbaar

Demo Scrapr beschikbaar

Ook dit aardappelseizoen hebben wij een DEMO Scrapr kopakker vlakker beschikbaar! Wilt u snel en effectief de kopakker vlakken en een afwatering trekken voor de aardappelruggen, dat kan met de Scrapr!...

Lees meer

PLM Demotour

PLM Demotour

Vandaag zijn we met de New Holland Precision Land Management Demo Tour op pad geweest langs diverse klanten.

Lees meer

Nieuwsarchief